Yhteystiedot

Tiiviysmittaus- ja lämpökuvaustoimialue

Tiiviysmittaus- ja lämpökuvaustoimialueena on mm. Hämeenlinna, Tampere, Jyväskylä, Lahti, Turku, Kouvola, Hyvinkää, Kotka, Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu.

Pyydä tarjous sinun kohteestasi!

Tiiviysmittaus

Valtteri Välimäki
Metkukuja 4 (kartta)
13500 Hämeenlinna
040-1521810
tuulitutka@tuulitutka.fi

VTT:n sertifikaatit
Rakennusten lämpökuvaaja
Rakennusten tiiviyden mittaaja

Tuulitutka yritys

Tuulitutka on rakennusalan konsulttipalveluja tarjoava yritys Hämeenlinnassa. Palveluihimme kuuluu muun muassa pientalojen tiiviysmittaus ja lämpökuvaus, pientalojen vastaavan työnjohtajan tehtävät, porareikäkosteusmittaukset sekä suurten rakennusten tiiviysmittaus. Yritys on toiminut toiminimellä vuosina 2007-2013, jonka jälkeen toimintaa jatkettiin Tuulitutka Oy -muotoisena.

Luotettavien tiiviysmittausten ja lämpökuvausten takeena on mm. tiiviysmittaus ja lämpökuvaus sertifikaatit. Sertfioinnin myöntää ja ylläpitää VTT expertservices. Sertifiointia edeltävän koulutuksen järjestää Rakennusteollisuuden koulutuskeskus RATEKO.

Tiiviysmittaus ja lämpökuvauspalveluiden tilaajia varten Tuulitutka on rekisteröitynyt tilaajavastuu.fi- sivulle Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Sivuston kautta on haettavissa Tuulitutkan kaupparekisteriote, YTJ-ote, verotodistus, työehtosopimustieto (TES), eläkevakuutustodistus ja lakisääteinen tapaturmavakuutus.

Tuulitutkan missio on tuottaa puolueetonta konsulttipalvelua yksityiselle, rakennusyrityksille, kunnille ja asunto-osakeyhtiöille sekä jakaa tietoa tiiviysmittaus-  ja lämpökuvaus-palveluista.

Referenssejä kevät/alkukesä 2015:

Rivitalo Hämeenlinna, uudiskohde
Rivitaloon tehtiin tiiviysmittaus ja vuodot paikannettiin -50Pa alipaineessa lämpökameran avulla.

Omakotitalo Vantaa, rakennusvuosi 2000
Omakotitalon tiiviysmittauksen yhteydessä paikannettiin ilmavuodot lämpökameran avulla.