Tietoa meistä

Tuulitutka yrityksenä

Tuulitutka on rakennusalan konsulttipalveluja tarjoava yritys Hämeenlinnassa. Palveluihimme kuuluu muun muassa pientalojen tiiviysmittaus ja lämpökuvaus, pientalojen vastaavan työnjohtajan tehtävät, porareikäkosteusmittaukset sekä suurten rakennusten tiiviysmittaus. Yritys on toiminut toiminimellä vuosina 2007-2013, jonka jälkeen toimintaa jatkettiin Tuulitutka Oy -muotoisena. Luotettavien tiiviysmittausten ja lämpökuvausten takeena on mm. tiiviysmittaus ja lämpökuvaus sertifikaatit. Sertfioinnin myöntää ja ylläpitää VTT expertservices. Sertifiointia edeltävän koulutuksen järjestää Rakennusteollisuuden koulutuskeskus RATEKO. Tiiviysmittaus ja lämpökuvauspalveluiden tilaajia varten Tuulitutka on rekisteröitynyt tilaajavastuu.fi- sivulle Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Sivuston kautta on haettavissa Tuulitutkan kaupparekisteriote, YTJ-ote, verotodistus, työehtosopimustieto (TES), eläkevakuutustodistus ja lakisääteinen tapaturmavakuutus.
Tuulitutkan missio on tuottaa puolueetonta konsulttipalvelua yksityiselle, rakennusyrityksille, kunnille ja asunto-osakeyhtiöille sekä jakaa tietoa tiiviysmittaus-  ja lämpökuvaus-palveluista.

Yhteystiedot

Nestori Välimäki

Nestori Välimäki

Tiiviysmittaaja / Rakennusmestari

Valtteri Välimäki

Valtteri Välimäki

Tutkimusjohtaja

Tarvitsetko kiinteistöösi tiiveysmittausta? Ota rohkeasti yhteyttä ja jätä homma ammattilaisille!

Tiiviysmittaus- ja lämpökuvaustoimialue

Tiiviysmittaus- ja lämpökuvaustoimialueena on mm. Hämeenlinna, Tampere, Jyväskylä, Lahti, Turku, Kouvola, Hyvinkää, Kotka, Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu.

Suurten kohteiden tai usean pientalon samankertainen lämpökuvaus- ja tiiviysmittaustoimialueena on koko Suomi.

Pyydä tarjous sinun kohteestasi!